Pyhäselän vedenlaatu selvitetään vesistötutkimuksen avulla

Yksityisille      Asiantuntijoille      Yrityksille

Vesistötutkimukset ja ympäristöpalvelut

Ecomonitor Oy:n modernit tilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla

Ecomonitor Oy on vuonna 2007 perustettu vesistö- ja ympäristöpalveluihin erikoistunut yritys. Kehitämme biologisia menetelmiä ja mittareita vesistöjen vedenlaadun ja ekologisen tilan seurantaan. Ecomonitor Oy:llä on vahva asiantuntemus, monipuoliset tausta-aineistot, laajat asiantuntijaverkostot sekä modernit toimitilat. Tarjoamme tutkimus- ja analyysipalveluinamme mm.

Toimitilamme sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla, jossa olemme ns. hautomoyrityksenä, osoitteessa Länsikatu 15, 80110 JOENSUU. Sijaintimme kartalla.

Asiantuntijat, Ecomonitor Oy:n tärkein voimavara

Ecomonitor Oy:n asiantuntijat tekevät biologisia määrityksiä. Raino-Lars Albert mittaa vedenalaisella valomittarilla.

Valtaosalla asiantuntijoistamme on tohtorintutkinto ja muita meriittejä osoituksena tutkimusosaamisesta. Raportit esittelevät asiakkaalle paleolimnologisten tutkimusten tai seurantojen tulokset selkeästi, ytimekkäästi ja helppolukuisesti. Voit lukea tekijöistä ja heidän referensseistään täältä.

Sertifioitu asiantuntemus

Kukin asiantuntijamme on erikoistunut tietyn eliöryhmän määrityksiin, ja osallistuu oman erikoisalansa sertifiointeihin, pätevyyskokeisiin tai interkalibraatiokursseille säännöllisesti. Hän määrittää tutkimusnäytteestä oman eliöryhmänsä lajiston. Näitä tuloksia käytetään vesistön ekologisen tilan määrittelyssä. Lisätietoa sertifioinnista ja pätevyydestä saat täältä.

Huippumodernit tilat ja laitteet asiakkaan hyödyksi

Ecomonitor Oy käyttää huippumoderneja laboratoriolaitteita ympäristöanalyysiin

Ecomonitor Oy:n toimitilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla, jonka kansainvälisessä tutkimus- ja liiketoimintaympäristössä toimimme tiiviissä vuorovaikutuksessa muiden tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa. Laboratoriotyöskentelyn teemme kivenheiton päässä Joensuun yliopiston metsätieteellisen tiedekunnan huippumoderneissa laboratoriotiloissa. Varsinaisen mikroskopointityön teemme toimitiloissamme omilla erikoismikroskoopeillamme. Tutustu tiloihimme ja laitekantaamme!

Teollisuus ja ympäristöhallinto asiakkainamme - tutustu referensseihimme!

Ecomonitor Oy:n asiakaskunta kattaa mm. teollisuuden eri alat, ympäristöhallinnon sekä yksityisasiakkaat.

Asiakkaamme edustavat laajaa kirjoa erilaisia toimijoita, aina suurteollisuudesta ympäristöhallintoon ja yksittäisiin vesistöselvityksiin kansalaisille. Tutustu tarjontaamme eri asiakasryhmille tarkemmin referenssiluettelostamme.© Ecomonitor Oy, info ( at ) ecomonitor . fi

Etusivu