Näytteenotossa Lapin erämaassa

Yksityisille      Asiantuntijoille      Yrityksille

Huippumodernit tilat ja laitteet asiakkaan hyödyksi

Ecomonitor Oy:n laboratoriotilat sijaitsevat Joensuun yliopiston metsätieteellisen tiedekunnan tiloissa

Ecomonitor Oy:n toimitilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla, jonka kansainvälisessä tutkimus- ja liiketoimintaympäristössä toimimme tiiviissä vuorovaikutuksessa muiden tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa. Laboratoriotyöskentelyn teemme kivenheiton päässä Joensuun yliopiston metsätieteellisen tiedekunnan huippumoderneissa laboratoriotiloissa. Varsinaisen mikroskopointityön teemme toimitiloissamme omilla erikoismikroskoopeillamme.

Ecomonitor Oy:llä on piilevien näytteenottoon ja säilöntään tarvittava, voimassa oleva alkoholilupa.

Ecomonitor Oy panostaa erikoismikroskooppiensa optiikkaan

Ecomonitor Oy:llä on vain parhaat tutkimusmikroskoopit käytössä

Tutkimukset osoittavat, että valomikroskooppien optiikka vaikuttaa biologisten näytteiden määritystuloksiin. Siksi käytämme Leica-tutkimusmikroskoopeissamme vain tehokkainta varustelutasoa, kuten faasikontrastia ja interferenssikontrastia (DIC). Näin varmistamme, että myös pienimmät piilevät tunnistetaan oikeasti lajitasolle saakka. Leican optiikka on maailmankuulu, ja sitä suosittelevat useat asiantuntijat ympäri maailmaa.


Laitekanta

Ecomonitor Oy käyttää ympäristöanalyyseihin huippumoderneja laboratoriolaitteita, tässä muhveliuuni.© Ecomonitor Oy, info ( at ) ecomonitor . fi

Etusivu